Stagiairs get ready to rumble!

stagaires.jpg

Houseyourbrands is het leukste handelsbedrijf in interieur en lifestyle-land. Al zeggen we het zelf ;-). Met 7 merken in portefeuille (3 van onszelf en 4 van partners) zijn wij iedere dag bezig met het in de markt zetten en verkopen van interieur producten. Daar komt heel veel bij kijken. Denk aan: Verkoop, Marketing, Productontwikkeling, eCommerce, IT, Communicatie, Grafisch ontwerp, Administratie.

Wij zijn een snel-groeiend bedrijf waar iedereen de handen uit de mouwen steekt. Voor een enthousiaste en ondernemende stagiair op een van bovengenoemde gebieden hebben wij altijd plek. Ben jij een aanpakker, vind je het leuk om in een snel groeiend bedrijf de ruimte te krijgen om te leren en heel hard mee te knallen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij investeren in jouw ontwikkeling en vinden het tof als jij aan het einde van je stage de deur uit gaat met een schat aan ervaring!

Lijkt dat je iets? Mail ons dan. info@houseyourbrands.com

 

SCANTEX ZOEKT AGENTEN

scantex-kissenhuelle-helsinki-liguria.jpg
scantex-3.png

Ben jij een ster in verkopen, heb je een liefde voor textiel en misschien zelfs ook nog wel een netwerk waar je de Scantex producten kunt verkopen? Dan spreken wij je graag!

Scantex heeft internationaal flinke groei-ambities en heeft Houseyourbrands aangesteld om deze in de Benelux te realiseren. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar samen met een aantal goede agenten voor NL en België.

Scantex, wonen met natuur. Dit vertaalt zich door in het gebruik van enkel natuurlijke materialen en een collectie gebaseerd op natuurlijke kleurthema's. Scantex staat voor hoogwaardige kwaliteit woon-, keuken- en tafeltextiel.

Iets voor jou?

Mail ons je gegevens op info@houseyourbrands.com
Heb je vragen? Neem dan even contact op met:
Ton Scholtens, scholtens@scantex.de of 06-53 13 39 30

IT WAS A PRETTY GOOD YEAR...

XMAS CARD.jpg

2017 was a true rollercoaster-ride. Representing top of the bill brands, servicing great customers, hired talented new team members and moved to our fabulous new office and showroom. We thank you for being part of this ride and hope you'll be around as our journey continues in 2018.

For now we wish you a Merry Christmas and a dazzling 2018!

MAISON & OBJET
On January, 19-23rd, 2018 we will be present at Maison & Objet in Paris. Representing Pomax and Day Home and looking forward to meeting you! 

We hope to see you around soon! 

Rogier, Laura and the team of Houseyourbrands

Sanne zoekt...

Bij Houseyourbrands werken wij iedere dag aan het opbouwen en uitbouwen van merken in de interieur en lifestyle. Daar worden wij heel erg blij van! We krijgen het steeds drukker en daarom zoeken we nieuwe creatieve, ondernemende collega's voor Sanne! 

Waar zijn we naar op zoek?
Creatieve ondernemende jonge talenten die het leuk vinden om samen met ons te werken aan het opbouwen en uitbouwen van merken, met name in de interieur en lifestyle. Denk aan: vormgevers, social whizzkids, SEO-schrijvers, conceptontwikkelaars, (product)fotografen, webbouwers, appbouwers en copywriters. Geen 10 van elk maar gewoon een paar toppers zodat we samen een geweldig creatief team kunnen opbouwen!

Wat wij bieden?
Een te gekke werkplek in Aalsmeer, midden in het hart van de interieur en lifestyle (vanaf medio september). Een heerlijke plek die inspireert en zorgt voor de nodige business voor ons allemaal. Samen met ons team zorgen wij dagelijks voor klanten over de vloer, creëren we reuring en helpen we ons creatieve team aan nieuwe business. Voor de duidelijkheid we bieden je geen vaste vergoeding maar wel een top plek, een leuk team en uitzicht op business. 

Wat wij vragen?
Dat je regelmatig bij ons komt werken en dat we samen zoeken naar een lucratieve vorm van samenwerken waar alle partijen happy van worden. 

Interesse?

Stuur ons dan een overtuigend mailtje met informatie over jezelf en je talent (graag met portfolio van je werk)! Als je al ideeën hebt bij de samenwerking, zijn die natuurlijk ook van harte welkom.

Wij wachten op je mailtje! Als je vragen hebt kan mailen natuurlijk ook!

info@houseyourbrands.com

 

 

 

Merry Xmas!

2016 was a great year for Houseyourbrands. We are thankful for all people we have met and the opportunities that crossed our path. We hope your year was just as wonderful.

We are looking forward to 2017. A fresh new year with a lot of new challenges just ahead of us. We can't wait to get started!

We wish you and your loved ones a great Xmas and a sparking New Year.

Marketing stage bij Boska

Ben jij gepassioneerd, initiatiefrijk, sociaal en wil je net als wij de wereld veroveren? Dan zoeken wij jou!

Boska Holland
Boska Holland is een oer-Hollands familiebedrijf dat hard werkt aan het bouwen van een wereldwijd consumentenmerk om mensen samen te laten genieten van kaas. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van kaastools voor de professionele en consumenten markt. De afgelopen jaren heeft Boska Holland een explosieve groei meegemaakt. Momenteel leveren wij aan kaasmerken, supermarkten, warenhuizen, kaasgroothandels, non-food retailers en food/non-food speciaalzaken in 85 landen!

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Marketing Stagiair(e) (Fulltime meewerkstage)

Binnen Boska ondersteun je de afdeling marketing en communicatie bij de lopende projecten. Tijdens je stage onderhoud je contact met klanten en relaties, je helpt de organisatie mee bij het op orde houden van de showroom, het uitwerken van nieuwe winkel concepten, het organiseren van trainingen, demo’s en evenementen. Je helpt bij het opstellen van e-mails, je bedenkt en realiseert marketingacties. Je wordt in je dagelijkse werkzaamheden ondersteund door het marketing team.

Wie zoeken wij?
Onze ideale stagiair voldoet aan het volgende profiel: 

  • je volgt een marketing- of communicatieopleiding op HBO-niveau
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • je bent pro-actief en kunt goed zelfstandig werken

Wij bieden jou?

  • Een leuke, afwissenlende marketing stage in een commerciële omgeving
  • Een prettige, informele sfeer in een jong team

Solliciteren

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij graag jouw reactie tegemoet. Stuur ons dan je reactie voorzien van CV en korte motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

https://www.boska.com/nl/vacatures/marketing

Welcome Day Home

Houseyourbrands is very proud to add Day Home to the portfolio of brands. As of now we are in charge of brand activation and sales in the Benelux market. 

About Day Home

DAY BIRGER ET MIKKELSEN is the brainchild of Keld Mikkelsen, whose vision was to bring beautiful, ethnic influences from his world travels and merge them with Scandinavian simplicity, masculine tailoring and vintage inspired styles. The result is a luxurious mix of modern classics, embellished details, exquisite craftsmanship and inventive elements. 

The DAY brand is defined by modern, classic and ethnic designs, expressed in a sexy, stylish way. 

As Keld describes it, "DAY BIRGER ET MIKKELSEN is a fusion between near and far. Local and global. The sophistication of a jet setter mixed with the free spirit of a modern gypsy." 
DAY HOME was introduced in 2005. Day Home brings daily couture to the home.

DAY HOME

"For us, eternal truth lies in timeless designs," explains Keld. "It’s this balance of art and craftsmanship. Ancient and contemporary. Ethnic and international. Which we re-work to become our own with a distinctive Scandinavian style."

Even though DAY BIRGER ET MIKKELSEN is international, we are a very personal brand that feels like a family. Keld is joined by his partner in crime, Marianne Brandi, who is the head designer and creative engine behind DAY HOME. Their daughter, Amalie, is the inspiration behind 2ND DAY. 

Welcome to DAY BIRGER ET MIKKELSEN.