SCANTEX ZOEKT AGENTEN

scantex-kissenhuelle-helsinki-liguria.jpg
scantex-3.png

Ben jij een ster in verkopen, heb je een liefde voor textiel en misschien zelfs ook nog wel een netwerk waar je de Scantex producten kunt verkopen? Dan spreken wij je graag!

Scantex heeft internationaal flinke groei-ambities en heeft Houseyourbrands aangesteld om deze in de Benelux te realiseren. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar samen met een aantal goede agenten voor NL en België.

Scantex, wonen met natuur. Dit vertaalt zich door in het gebruik van enkel natuurlijke materialen en een collectie gebaseerd op natuurlijke kleurthema's. Scantex staat voor hoogwaardige kwaliteit woon-, keuken- en tafeltextiel.

Iets voor jou?

Mail ons je gegevens op info@houseyourbrands.com
Heb je vragen? Neem dan even contact op met:
Ton Scholtens, scholtens@scantex.de of 06-53 13 39 30