Stagiairs get ready to rumble!

stagaires.jpg

Houseyourbrands is het leukste handelsbedrijf in interieur en lifestyle-land. Al zeggen we het zelf ;-). Met 7 merken in portefeuille (3 van onszelf en 4 van partners) zijn wij iedere dag bezig met het in de markt zetten en verkopen van interieur producten. Daar komt heel veel bij kijken. Denk aan: Verkoop, Marketing, Productontwikkeling, eCommerce, IT, Communicatie, Grafisch ontwerp, Administratie.

Wij zijn een snel-groeiend bedrijf waar iedereen de handen uit de mouwen steekt. Voor een enthousiaste en ondernemende stagiair op een van bovengenoemde gebieden hebben wij altijd plek. Ben jij een aanpakker, vind je het leuk om in een snel groeiend bedrijf de ruimte te krijgen om te leren en heel hard mee te knallen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij investeren in jouw ontwikkeling en vinden het tof als jij aan het einde van je stage de deur uit gaat met een schat aan ervaring!

Lijkt dat je iets? Mail ons dan. info@houseyourbrands.com