Sanne zoekt...

Bij Houseyourbrands werken wij iedere dag aan het opbouwen en uitbouwen van merken in de interieur en lifestyle. Daar worden wij heel erg blij van! We krijgen het steeds drukker en daarom zoeken we nieuwe creatieve, ondernemende collega's voor Sanne! 

Waar zijn we naar op zoek?
Creatieve ondernemende jonge talenten die het leuk vinden om samen met ons te werken aan het opbouwen en uitbouwen van merken, met name in de interieur en lifestyle. Denk aan: vormgevers, social whizzkids, SEO-schrijvers, conceptontwikkelaars, (product)fotografen, webbouwers, appbouwers en copywriters. Geen 10 van elk maar gewoon een paar toppers zodat we samen een geweldig creatief team kunnen opbouwen!

Wat wij bieden?
Een te gekke werkplek in Aalsmeer, midden in het hart van de interieur en lifestyle (vanaf medio september). Een heerlijke plek die inspireert en zorgt voor de nodige business voor ons allemaal. Samen met ons team zorgen wij dagelijks voor klanten over de vloer, creëren we reuring en helpen we ons creatieve team aan nieuwe business. Voor de duidelijkheid we bieden je geen vaste vergoeding maar wel een top plek, een leuk team en uitzicht op business. 

Wat wij vragen?
Dat je regelmatig bij ons komt werken en dat we samen zoeken naar een lucratieve vorm van samenwerken waar alle partijen happy van worden. 

Interesse?

Stuur ons dan een overtuigend mailtje met informatie over jezelf en je talent (graag met portfolio van je werk)! Als je al ideeën hebt bij de samenwerking, zijn die natuurlijk ook van harte welkom.

Wij wachten op je mailtje! Als je vragen hebt kan mailen natuurlijk ook!

info@houseyourbrands.com